Carvoeiro (Portugal)

Data en prijzen zijn op aanvraag

Accommodatie

Je verblijft in een oase van rust in een B&B op basis van logies en ontbijt en het ligt circa 5 minuten rijden van de padelbanen.

Padelbanen

De club heeft 4 padelbanen die erg mooi gelegen zijn. Op het complex bevindt zich ook een barretje, zwembad en tennisbanen.

Programma

Op de zaterdagochtend start het programma waarbij je start met 2 uur les. Vervolgens heb je tijd ter vrije besteding tot 16.00 uur waarbij je weer verwacht wordt op de baan voor een wedstrijd van 90 minuten tegen locals. De avond is ter vrije besteding.
Op zondagmorgen word je om 9.45 uur verwacht op het sportcomplex om 2 uur te lessen. De middag is ter vrije besteding tot 15.45 uur, vanaf dat moment dien je weer terug te zijn voor de volgende partij die op het programma staat. De avond kan je indelen zoals je wil.
Op maandag heb je twee uur les en tot slot nog een partij spelen van 90 minuten tegen de locals. In de avond of de volgende dag zit het er helaas weer op, maar heb je hopelijk veel geleerd en een mooie tijd beleefd.

Inbegrepen in de reissom

  • 3 nachten in een B&B op basis van logies ontbijt met 2 betalende volwassenen
  • 6 uur padelles
  • 4,5 uur wedstrijden tegen locals

Meerprijs

  • Verblijf in 1-persoonskamer
  • Transfer vanaf luchthaven Faro v.v.
  • Extra nachten

Data en aanmelden

Data en prijzen zijn op aanvraag

Minimum aantal deelnemers is 4 personen.
Programma is onder voorbehoud.
Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting.

Carvoeiro

Het Portugese vissersdorpje Carvoeiro ligt midden in de Algarve, en heeft ondanks het toegenomen toerisme haar pittoreske schoonheid weten te behouden. Het charmante Carvoeiro ligt tussen de rotsen in en heeft geen hoogbouw, waardoor het zijn authentieke karakter heeft behouden. In de buurt zijn veel wandelgebieden te vinden, evenals fraaie grotten die het verkennen zeker waard zijn.

Het kleine centrum van Carvoeiro ligt direct aan het strand en wordt omsloten door indrukwekkende rotsformaties die soms loodrecht uit de zee steken. Direct aan het strand bevinden zich restaurants waar je naast een typisch Portugese Feijoda en Bolo de arroz ook gerechten uit de Nederlandse keuken kunt krijgen tijdens jouw vakantie Carvoeiro.

Bekijk alle padelreizen van Padel2Travel