Malaga

Data op aanvraag

Accommodatie

Voor ieders wat wils is er wat beschikbaar. Wil je een eenvoudig, maar net hotel, een chique hotel of een andere vorm van accommodatie. Vraag ons naar de diverse mogelijkheden en prijzen.

Padelbanen

De club heeft 15 padelbanen en is daarmee het grootste racketsport complex van Andalusie. Op het complex is een snackbar met terras aanwezig.

Programma

Op de vrijdag wordt je tussen 13.00 en 14.00u welkom geheten  in het hotel. Om 14.30u word je opgehaald voor de padeltraining van 15.00 tot 17.00u. Na de training word je weer afgezet bij het hotel en heb je de avond ter vrije besteding.

Na het ontbijt op zaterdagmorgen word je om 9.30u opgehaald voor de training van 10.00 tot 12.00u waarnaar je weer teruggebracht wordt naar het hotel voor een lunchbreak alvorens je om 15.30u weer wordt opgehaald voor de training van 16.00 tot 18.00u. Na terugkomst in het hotel heb je de avond ter vrije besteding. 

Op zondagmorgen heb je een 2 uur durend toernooi waarbij je het geleerde van het weekend in praktijk kan brengen. Hierna is het weekend tot een einde gekomen. Eventueel verlenging van de lessen als het hotel is mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

 

Inbegrepen in de reissom

  • 4 dagen / 3 nachten in 3-sterren hotel op basis van ontbijt
  • 6 uur padeltraining
  • 2 uur toernooi
  • Transfers hotel-padelclub  v.v.

Meerprijs

  • Verblijf in 1-persoonskamer
  • Extra nachten
  • Toeristenbelasting

Data en aanmelden

  • Data op aanvraag

Programma is onder voorbehoud.

Malaga

Malaga, de prachtige stad gelegen aan de zonnige Costa del Sol, is een ware parel in het zuiden van Spanje. Met zijn rijke geschiedenis, bruisende cultuur en adembenemende schoonheid trekt deze stad jaarlijks duizenden bezoekers van over de hele wereld.

Een van de absolute hoogtepunten van Malaga is het historische centrum, ook wel bekend als de oude binnenstad. Hier vind je smalle geplaveide straatjes, kleurrijke gevels en gezellige pleintjes vol met tapasbars en restaurants. Je kunt genieten van heerlijke lokale gerechten, zoals de beroemde ‘pescaíto frito’ (gefrituurde vis) of de smaakvolle ‘gazpacho’ (koude tomatensoep). Terwijl je door de straten slentert, ontdek je prachtige architectonische hoogstandjes, zoals de majestueuze kathedraal van Malaga en het Moorse fort Alcazaba, die beide een adembenemend uitzicht over de stad bieden.

Bekijk alle padelreizen van Padel2Travel