Vilamoura (Portugal)

Data en prijzen zijn op aanvraag

Accommodatie

Je verblijft in een 4 sterren hotel in Vilamoura op basis van logies en ontbijt. Het mooie hotel ligt in het centrum en op loopafstand van het zandstrand en de haven.

Padelbanen

Het fantastisch liggende sportcomplex ligt op een kwartier lopen van het hotel.  Er  zijn 7 padelbanen aanwezig, waarvan  4 overdekte padelbanen.

Programma

Op de zaterdagochtend start het programma waarbij je start met 90 minuten les. Vervolgens heb je tijd ter vrije besteding tot 16.00 uur waarbij je weer verwacht wordt op de baan voor een wedstrijd van 90 minuten tegen locals. De avond is ter vrije besteding.
Op zondagmorgen word je om 09.45 uur verwacht op het sportcomplex om een 90 minuten te lessen. De middag is ter vrije besteding, maar je dient om 15.45 uur weer terug te zijn voor de volgende partij die op het programma staat. De avond kan je indelen zoals je wil.
Op maandag heb je weer 90 minuten les en tot slot speel  je  nog een partij spelen van 90 minuten tegen de locals. In de avond of de volgende dag zit het er helaas weer op, maar heb je hopelijk veel geleerd en een mooie tijd beleefd.

Inbegrepen in de reissom

  • 3 nachten in een 4 sterren hotel op basis van logies ontbijt met 2 betalende volwassenen
  • 4,5 uur padelles
  • 4,5 uur wedstrijden tegen locals

Meerprijs

  • Verblijf in 1-persoonskamer
  • Transfer vanaf luchthaven Faro v.v.
  • Extra nachten

Data en aanmelden

  • Data en prijzen zijn op aanvraag
Minimum aantal deelnemers is 4 personen.
Programma is onder voorbehoud.
Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting.

Vilamoura

Vilamoura is een heerlijke badplaats  in de Algarve. Tijdens een vakantie  naar Vilamoura zul je ontdekken waarom deze Portugese badplaats in de Algarve een favoriete   vakantiebestemming is onder de jetset. 
De grootste trekpleister van Vilamoura is de jachthaven, die met 1300 ligplaatsen tevens de grootste is van heel Europa. Hier kun je dus heerlijk flaneren tussen de luxe jachten, die met hun witte kleur mooi afsteken in het helderblauwe  water van de Atlantische Oceaan.

Aan beide kanten van de haven liggen twee uitgestrekte  zandstranden, Praia de Vilamoura en Praia de Falesia, die  beiden  bekroond zijn met het Blauwe Vlag keurmerk. Dat betekent dat je hier verzekerd bent van een schoon en opgeruimd strand. De gezellige plaats heeft diverse restaurants  en barretjes. In de buurt kan je golfen. 

Bekijk alle padelreizen van Padel2Travel