Tenerife (Spanje)

Data en prijzen zijn op aanvraag

Hotel

Je verblijft in een 4-sterren hotel in Playa Las Americas op basis van logies en ontbijt. Het hotel ligt op een kleine kilometer wandelen van de zandstranden van Playa las Americas en van de restaurants, winkels en boulevard. Het hotel beschikt over een buitenzwembad en ligt centraal.

Padelbanen

De 4 padelbanen liggen in Costa Adeje en zijn mooi gelegen. Naast de padelbanen bevindt zich een restaurant, beachvolleybalveld en zandstrand.

Programma

Op de zondag word je verwacht in het hotel alwaar je 7 nachten gaat verblijven op basis van logies en ontbijt.
Op de maandagochtend start het programma waar je om 08.45 uur ontvangen wordt bij de padelbaan. Je krijgt de komende vijf dagen (maandag t/m vrijdag) elke ochtend training van 09.00 tot 11.00 uur onder begeleiding van een Engelssprekende padelcoach. Na de training heb je tijd ter vrije besteding en in de middag word je weer verwacht om 15.45 uur om een partij te spelen tegen locals. Deze wedstrijden speel je van maandag t/m vrijdag.
Op de zaterdag vindt er een toernooi plaats met locals.
Op de zondag is het helaas alweer tijd om naar huis te gaan.

Inbegrepen in de reissom

  • 7 nachten in een 4-sterren hotel op basis van logies ontbijt met 2 betalende volwassenen
  • 10 uur padelles
  • 5 uur wedstrijden tegen locals
  • Deelname aan een toernooi
  • T-shirt

Data en aanmelden

Data en prijzen zijn op aanvraag

Minimum aantal deelnemers is 4 personen.
Programma is onder voorbehoud.
Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting.

Meerprijs

  • Verblijf in 1-persoonskamer
  • Transfer vanaf luchthaven Tenerife Zuid v.v.
  • Extra nachten

Tenerife

Het eiland Tenerife is het grootste eiland van de Canarische eilanden op 4,5 uur vliegen vanaf Nederland. Het eiland behoort al jarenlang tot de belangrijkste winterzonbestemming onder de West-Europeanen.
Tenerife heeft een aangenaam klimaat en er valt weinig regen gedurende het jaar. Op het eiland kan je behalve padellen, ook genieten van de prachtige dorpjes, indrukwekkende natuur, wandelingen of fietstochten. Maar ook van boottochten, kanovaren, zeilen en surfen.

Bekijk alle padelreizen van Padel2Travel